Gdje je bila novozelandska policija dok je terorista Brenton skoro pola sahata ubijao muslimane? /VIDEO/

8154

Brenton Tarant, toliko je bio surov u ovom ubilačkom napadu, da je unaprijed pripremio i kameru da sve to snimi! I ovaj jezivi video terorističkog napada i pucnjave na vjernike u džamiji traje 17 minuta.

Za to vrijeme Tarant je ispalio 100 metaka, a u njegovom automobilu pronađeno je 6 pušaka. Na njima su bila ispisana imena raznih srpskih zločinaca.

Dok je terorista Brenton ubijao muslimane do mile volje, niko g anije pokušao zaustaviti, novozelandska policija kao da ne postoji. Ovaj gnusni teroristički zločin pada i na dušu novozelandske policije koja nije uradila ništa da isdti spriječi.

Na ovom LINKU možete pogledati kompletan snimak terorističkog napada:

https://www.dropbox.com/s/xj7ow5u0jwe2ucd/10000000_776384872734713_506695528340258816_n.mp4?dl=0

Odrastanje budućeg teroriste

Brenton Tarrant (28) je djetinjstvo proveo u Graftonu, malom gradu na sjeveru Novog Južnog Walesa. Njegov je otac bio profesionalni atletičar koji je iza sebe imao 75 triatlona, a umro je od raka 2010. sa samo 49 godina. Majka mu još uvijek živi ondje.

Tarrant je pohađao lokalnu srednju školu, a potom se zaposlio kao osobni trener u jednom fitness centru gdje je radio od 2010. Žena koja ga je poznavala iz teretane rekla je za Daily Mail da je bio jako discipliniran, držao se zdrave prehrane i strogog režima vježbanja.

– Bio je jako predan vježbanju, ali i učenju drugih. Sam se posvetio teretani da bi dobio dozvolu za osobnog trenera i trenirao druge. Bio je jako dobar u tome. A kad kažem da je bio predan, bio je predan puno više od ostalih ljudi. U teretani je provbodio puno vremena, dizao utege.

Dodala je da nikad nije pričala s njim o političkim ili vjerskim stavovima, te da ga nije nikad čula da drugima priča o tome.

– Iz općenitih razgovora o životu koje smo vodili, nije mi se činio kao netko tko ima esktremna stajališta niti bilo kakav initeres u tome. Ali znam da je puno putovao otkako je napustio Grafton. Išao je na druge kontinente. Znam da je bio u raznim zemljama i doživljavao razna iskustva pa bih rekla da se na tim putovanjima njemu nešto dogodilo.

Australski premijer Scott Morrison potvrdio je da Tarrant ima australsko državljanstvo i opisao ga je kao nasilnog, ekstremno desnog terorista.