Kosovo: Da li su Šešeljeve pristalice bacili bombu na dvoranu u kojoj je govorio Vučić?

282
Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da su bombu na sportsku halu u Zubinom Potoku sinoć bacili Srbi i poručio im da će se boriti i za njih i njihove porodice, te da im želi da budu srećniji i zadovoljniji nego danas.
Vučić je rekao da svi u Zubinom Potoku otprilike znaju kako i iz koje “kuhinje” su došli i bomba i rafali, ali da je ponosan što im danas niko nije spomenuo ime. “Moj odgovor tim našim Srbima koji su na takav način želleli da me dočekaju je – neka vam je Bogom prosto, boriću se i za vas i vaše porodice da živite na svojim ognjištima i da budete srećni i zadovoljniji nego danas”, rekao je Vučić na predizbornoj konvenciji SNS-a u Zubinom Potoku.
Vučić je rekao da više ni riječ neće reči o tome. “I poslije bombe i rafala nismo ih spomenuli nijednom riječju, ime im nismo izgovorili, jer hoćemo ujedinjenu Srbiju, Srbiju protiv mržnje, a ne Srbuju mržnje, hoćemo Srbiju jedinstva i pobjede”, rekao je Vučić. Ovakav komentar Aleksandra Vučića jasno upućuje da  on zna da su pristalice Vojislava Šešelja bacili bombu i pucali po sportskoj dvorani.
On je od prisutnih zatražio veliki aplauz za ujedinjenu Srbiju i srpski narod .  Konvencija se održava u sportskoj hali na koju je jutros oko 3 sata bačena eksplozivna naprava i pucano iz automatskog oružja. U eksploziji je oštećen putnički automobil koji je bio parkiran u blizini, a pukla su i neka stakla na hali, ali nije bilo povrijeđenih.