Mobilna aplikacija portala Akos.ba dostupna na Google Play Store-u!

162

Edukativni portal Akos.ba prati savremene trendove na polju elektronskih medija što dokazuje i puštanjem u rad mobilne aplikacije za Android platformu.

“Nakon napornog rada naših stručnjaka, mobilna aplikacija portala Akos.ba za Android je lansirana preko Google Play Store-a gdje je korisnici mogu besplatno preuzeti. Ranije je aplikacija bila ograničeno dostupna u testnoj verziji onim posjetiteljima koji su je željeli preuzeti i testirati”, izjavio je za Akta.ba Voloder Sanadin, urednik portala Akos.ba.

Na ovaj način portal Akos.ba postaje dostupan većem broju korisnika koji nas prate putem mobilnih uređaja. Aplikacija je dostupna već desetak dana, a prve povratne informacije su pozitivne i korisnici su izrazili zadovoljstvo uslugom.

“Mobilna aplikacija Akos.ba ide ukorak sa tehnološkim napretkom i zahtjevom naših redovnih korisnika kojima na ovakav način želimo olakšati praćenje naših sadržaja”.

“Svakako, na ovome nećemo stati. U pripremi je izrada iOS mobilne aplikacije čime ćemo upotpuniti našu uslugu za mobilne telefone”, dodaje Voloder.

Aplikacija se može preuzeti sa sljedećeg linka: https://play.google.com/store/apps/details?id=ba.akos.android