Pederi usvojili dječaka kojeg su seksualno zlostavljali i prodavali drugim pederima

148
article-2355194-1AA69796000005DC-508 634x354

Prije tri godine svjetski mediji su sa ushićenjem prenijeli priču o „sretnoj i opuštenoj porodici”. Tu „sretnu i opuštenu porodicu” sačinjavali su Amerikanac Mark Newton i Novozelanđanin Peter Truong, te maleni dječak. Da ne bude zabune, ova dva „miroljubiva” pedera nisu rodili dječaka, jer njihov seksualni čin može donijeti Gonoreju, Chlamydiu trachomatis, Microsporidiu i mnoge druge spolne bolesti, ali nikako produženje ljudske vrste.

Ruskinja, surogat majka je rodila dječaka, a televizija ABC je rado objavila „sjajnu” priču o „porodici” i preprekama sa kojima se suočavaju pederi kako bi dobili dijete.

„Odlučili smo da imamo dijete i smatrali smo da je došao trenutak da postanemo prava porodica. Željeli smo da osjetimo čari očinstva.” – izjavio je Truong za australsku televiziju ABC.

Njegov partner Newton, iskoristio je idealnu priliku za promociju pederastije, pa se požalio novinarima da je povrijeđen zbog sumnje da ih je policija ranije nadgledala zbog mogućnosti pedofilije.

Sada, tri godine nakon ove „prelijepe porodične priče”, Peter Truong je osuđen na 40 godina i to zbog pedofilije, a njegov partner očekuje presudu.

Naime, istraga je pokazala da je svakodnevno seksualno zlostavljanje počelo prije nego je dječak navršio dvije godine. U periodu od druge do šeste godine često su putovali u Njemačku, Francusku i SAD, gdje je dječak doslovno nuđen barem osmerici pedofila. Da priča bude još strašnija, seksualno zlostavljanje dječaka je snimano, a zatim postavljano na pedofilske web stranice.

Kada je policija prvi put otkrila dokaze o pedofiliji, ovaj bračni par se žalio da su diskriminirani i da je to obična potvora, samo zato, jer su pederi. Svugdje priča ista – diskriminacija. Sutkinja u ovom slučaju kaže da nije dozvolila da se objave video – pornografski materijal na kojem se vidi seksualno zlostavljanje dvogodišnjeg dječaka. „ Ovo je strašno i bolno”, rekla je sutkinja Sarah Evans Barker dodajući da je najmanje osam muškaraca pedofilski iskorištavalo nesretnog dječaka.

Ovo je još jedan primjer da je medijsku propagiranje mitova da su pederi: miroljubivi, osjećajni, nenasilni čista podvala Ova„predivna” priča o „sretnoj i opuštenoj porodici”, za koju se ispostavilo da je ipak bila horor, pokazala je da se radi o nadasve opasnim članovima po društvo. Policijski izvještaji kažu da su 9 od 10 pedofila – pederi.

{youtube}8udt1bZElgM{/youtube}