Kosovska policija objavila fotografije dvojice mladića koji su osumnjičeni da su ubili Olivera Ivanovića!

568

Nakon više od godinu i po dana istrage, Direkcija Kosovske policije za istragu teških zločina i Specijalno tužilaštvo pozivaju građane da im pomognu u identifikaciji dvije, kako su saopštili, osumnjičene osobe uslikane u Ulici Ivo Lola Ribar u Sjevernoj Mitrovici, u kojoj je Ivanović i živio.

Ovako je Policija Kosova objavila potragu za dvojicom osumnjičenih ubica. Poziv objavljujemo u izvornom obliku.

Direkcija za istragu teškog kriminala u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom Republike Kosovo (STRK) istražuje slučaj ubistva g. Oliver Ivanović.
Ovlašćenjem Specijalnog tužilaštva, Policija Kosova objavljuje fotografije dvojice osumnjičenih lica za slučaj ‘ubistvo ‘ od 16/01/2018. godine, u Mitrovicu Sever.
Policija Kosova zahteva od gradjana Republike Kosova bilo ko da poseduje informacije o osumnjičenim licima priloženih fotografija , da obaveštavaju Policiju Kosova , preko poverljivih brojeva telefona 080019999,elektronsku adresu [email protected] ili da se prijave u najbližoj policijskoj stanici.
Objavljivanje ovih fotografija radi se sa ciljem identifikacije od strane gradjana, koji mogu da nam pomognu na identifikaciji ovih osumnjičenih lica.