Bošnjače, oni kojima se ti danas izvinjavaš već imaju planove za tvoju budućnost!

273

Autor: Željko Milićević / Bosnjaci.net

Zločinca je, nakon više od dvije decenije, dostigla ruka pravde a bošnjački prvaci se raspadoše izvinjavati u imenu vjere, kulture i svoje napaćene povijesti, i to onima koji više od dvije decenije – pa i više od nekoliko stoljeća – brane svirepo sprovođenje svojih zločina protiv ljudskih bića i svih svjetskih zakona.

Nerdin – neka se Bog smiluje njegovoj duši koja je vapila za pravdom – nije ubio ljudsko biće jer ljudska bića ne počinjavaju zločine, genocid, istrebljenja drugih zbog njihove drugačije vjere, njihove drugačije kulturne povijesti i njihovog drugačijeg načina života.

Nejači su zločinci okrutno ukrali babu i slijedećih više od dvije decenije likovali u tome da su izbjegli zakone i pravdu i u tom se likovanju bahato smijali u lice žrtvama svojih zločina – i to i dan danas rade i snuju novi čin u povijesti svojih zločinačkih krstaških pohoda. A bošnjački se prvaci slomiše posipati pepelom po glavi pred onima koji su i počinili zločine i koji i dalje pravdaju zločine i brane te i takve zločince!
Bošnjački prvače, tebe se je dobrano izmanipuliralo da se osjećaš primoranim braniti ugled povijesnih stečevina svoje vjere, kulture i biološkog bića pred onima koji se nikad nisu posipali pepelom po glavi za zločine koji su počinjeni u njihovom imenu i u imenu kršćanstva i hrišćanstva!
Da su Srbi, Crnogorci i Hrvati i njihovi prvaci ovako skočili posipati se pepelom po glavama na samom početku nedavnog krstaškog zločinačkog pohoda, Nerdinov babo bi možda danas bio živ i možda ne bi bilo desetke tisuća Nerdina u Bosni – i Hercegovini i Sandžaku i okruženju i dijaspori – kojima su okrutno ukrali i babu i babovinu.
Ne gubi ravnotežu, bošnjački prvače! Oni kojima se ti danas izvinjavaš već imaju planove za tvoju budućnost. Pitanje je da li ti imaš planove za svoju budućnost.

nazija beganovic