SAFF

Pogledajte novi snimak napada brigade AL-Qassam na izraelsku vojsku u Gazi /VIDEO/

Facebook
Twitter
WhatsApp

DNEVNI BILTEN BORBENIH AKTIVNOSTI PALESTINSKIH BRIGADA PROTIV CIONISTIČKE VOJSKE U GAZI

– Brigada Al-Qassam pogodila je cionistički tenk Merkva granatom Al-Yassin 105, jugozapadno od četvrti Al-Zaytoun u gradu Gazi.
– Mudžahidi Al-Qassama uspjeli su protivpješadijskim projektilom naciljati skupinu okupacijskih vojnika unutar kuće, ostavljajući ih mrtve i ranjene južno od četvrti Zaytoun u gradu Gazi.

Dnevni izvještaj borbenih aktivnosti brigade Al-Quds

– Zarobili smo dva cionistička tenka Merkava u preciznoj inženjerijskoj zasjedi na cesti 8 u četvrti Al-Zaytoun u gradu Gazi.
– Minobacačkim granatama bombardirali smo okupljanje cionističkih neprijateljskih vojnika i vozila istočno od središnje guvernorate.
– Bombardirali smo lokacije vozila i vojnika cionističkog neprijatelja oko ‘Dawle i Ulice 8’ u južnoj Gazi granatama iz regularnog minobacača kalibra 60.
– Naciljali smo cionističko vojno vozilo projektilom (RBG) u blizini državnog čvorišta, južno od Gaze.
– Gađali smo cionističko vojno vozilo raketom (RPG) u području kampa zapadno od Khan Yunisa.
VIDEO: Brigada Al-Quds pokazuju prizore minobacačke lave koja je uništila cionističke vojne položaje i koncentracije na prvim linijama napredovanja.

-Brigade Al-Quds: Bombardirali smo koncentracije neprijatelja redovnim minobacačkim granatama kalibra 60 u četvrti Al-Zaytoun, jugoistočno od Gaze.
– Nakon što su se naši mudžahedini vratili iz područja sukoba, potvrdili su da su ubili ili ranili cionističke pješačke snage tijekom zasjede koristeći mitraljeze i protupješačko oružje u osovini Taqaddum u središnjem Khan Yunisu.
#Potop Al-Aqsa
– Postavili smo cionističke inženjerijske snage i buldožer D9 u preciznu inženjerijsku zasjedu tijekom koje smo detonirali niz visoko-eksplozivnih ‘Thaqib’ bačvastih bombi u području Abasan Al-Kabira, istočno od Khan Yunisa.
– Gađali smo cionistički tenk Merkavah ‘tandom’ granatom i eliminirali nekoliko vojnika unutar njega s nulte točke u području Abasan Al-Kabira, istočno od Khan Yunisa.
#Potop Al-Aqsa
– Digli smo u zrak cionistički tenk Merkava s uređajem ‘zapovjedničko djelovanje’ u četvrti Al-Amal, zapadno od Khan Yunisa.

Dnevni izvještaj ostalih palestinskh borbenih grupa

Brigada Šuheda Al-Aksa: Bombardirali smo koncentraciju neprijateljskih vojnika i njihovih vojnih vozila običnim minobacačkim granatama kalibra 60 na borbenoj osovini u naselju Zejtun, istočno od grada Gaze.
– Naši borci su gađali cionistički tenk RBG granatom u centru grada Khan Yunisa, južno od Pojasa Gaze.
– Gađali smo cionistički nosač trupa R.P.G. granatom u osovini napredovanja, na istoku Khan Yunisa, južno od Pojasa Gaze.

Brigada mudžahida: Bili smo u mogućnosti, u suradnji s brigadama Al-Quds danas, snajperski ciljati neprijateljske cionističke vojnike stacionirane na njihovim vozilima u blizini kula Tajiba, južno od Japanske četvrti, zapadno od grada Khan Yunis danas.
– Naši mudžahidi su uključeni u žestoke sukobe sa vozilima i vojnicima cionističkog neprijatelja na prvim linijama napredovanja u gradu Khan Yunisu.
– Naši mudžahidi su projektilom Sa’ir gađali neprijateljske snage zabarikadirane u zgradi u naselju Zejtun, što je dovelo do toga da su pripadnici snaga ubijeni i ranjeni.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA