SAFF

Vukanović tvrdi da je Vojin Mijatović agent srbijanske BIA-e

Facebook
Twitter
WhatsApp

Nebojša Vukanović je gostujući u Pressingu TV N1 optužio ministra ministra razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Vojina Mijatovića (SDP) da je pod kontrolom obavještajnih službi, konkretno srbijanske BIA-e.

Kazao je kako je Osmorka ušla u pakt sa đavolom, Miloradom Dodikom, i da je razočaran što su SNSD-u dali mjesto četvrtog delegata u Domu naroda i ključ BiH u ruke.

Dodao je kako je Elemedinu Konakoviću i Nerminu Nikšiću govorio da to ne rade.

“Ja sam govorio Nikšiću i Konakoviću, nemojte dati ludaku četvrtog delegata i ključ države u ruke. Ja sam patriota. Zvali su me “bakirovac”, poturica i meni nakon toga prijeti na ispruženu ruku Vojin Mijatović i kaže da će mi se osvetiti”, dodaje Vukanović i nastavlja sa optužbama.

“Mijatović je agent državne bezbjednosti i ona ga kontroliše i svaka čast BIA-a na tome da kontroliše drugog čovjeka Federacije BiH. To je činjenica, nek me tuži i neka napravi duel na tv ako smije. Kandidovao se za kandidata člana Predsjedništva da bi pljuvao prema meni, pa onda rekao kako nema šanse da Dodik dobije četvrtog delegata i kažu Vukan je izdajnik”, dodaje.
VIDEO: Snimak Vukanovićeve izjave o Vojinu Mijatoviću možete pogledati od 54:10

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA