Njemački novinar tvrdi: Teroristički napad u Berlinu je strašna prevara!? (VIDEO)

5708
Authorites inspect a truck that had sped into a Christmas market in Berlin, on December 19, 2016, killing at least nine people and injuring dozens more. Ambulances and heavily armed officers rushed to the area after the driver drove up the pavement of the market in a square popular with tourists, in scenes reminiscent of the deadly truck attack in the French city of Nice last July. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

Njemački nezavisni novinar Gerhard Visnevski ukazuje da na snimcima nigdje nismo mogli da vidimo ni jednog jedinog povrijeđenog niti da saznamo imena poginulih u atentatu u Berlinu 19.12.2016.

Gerhard Visnevski, koji je napisao više knjiga, a jedna od njih govori i o 11.septembru 2001., objavio je dokumentovan video u kojem polahko i dobro potkrijepljeno pokazuje na protivriječnosti i nepodudarnosti berlinskog atentata.

Jedna od najčudnijih stvari je da niko nije nigdje vidio niti jednog povrijeđenog niti je igdje objavljeno jedno ime nastradalog 19.12.2016 na božićnom vašaru u Berlinu.

Gerhard Visnevski je samostalni nezavisni novinar, koji je dugo radio na javnom servisu, ali je zbog svog istraživačkog rada i nepokolebljivih stavova ubrzo bio nepoželjan na javnom servisu, kao i njegovi dokumentarni prilozi.

On je jedan od prvih koji je otkrio podatke, da mnogi „migranti“ nisu samo ekonomski migranti, već je tu među njima i veliki broj osoba iz sjevernoafričkih zemalja koji su bili na odsluženju zatvorskih kazni u svojim zemljama, ali bivaju „pomilovani“ sa uslovom da napuste svoju zemlju.

Webtribune.rs