Nekolicina bošnjačkih jadnika ulizuje se Vuku Bačanoviću psovanjem Alije, Armije i majke novinarima Saffa

306

Saff je jučer upozorio javnost na mržnju prema Sarajevu koju nadahnuto širi Vuk Bačanović, novinar i profesor historije, prikriveni srpski nacionalista. Nakon objave teksta “Novinar i profesor historije iz Sarajeva Vuk Bačanović psuje Armiju RBiH, Nasera Orića, Aliju Izetbegovića“, na Facebook profilu Vuka Bačanovića organizirano je takmičenje u psovkama na račun Alije Izetbegovića, Armije R BiH, Nasera Orića i Saffa. Nekolicina bošnjačkih jadnika se odmah stalo ulizivati Vuku Bačanoviću psovanjem. Naravno, sve te psovke Vuk Bačanović je lajkovao i ostavio na svom profilu.

Iako to nije Saffova praksa, zbog vjerodostojnog prikaza stanja uma Vuka Bačanovića i njegovih prijatelja psovke prenosimo bez cenzure

Screenshot_122

Ensar Zgodić je jedan od onih koji se ulizuju Vuku Bačanoviću psovanjem majke novinarima Saffa, nazivajući nas “isilovcima”. Kao što se vidi, Zgodić tu ne staje, nego psuje i ljiljane. U datom kontekstu, uz korpuse i Armiju RBiH, vulgarno spominjanje ljiljana može se jedino protumačiti kao psovanje najčasnijih sinova ove zemlje, a mnogi od njih su mrtvi, poginuli su za BiH. Zgodić je “novinar”, ali sa idejama i tekstovima koji kao da su pisani u SANU-u. Tako je Zgodić nedavno iznio plan pravljenja paralelne islamske zajednice u BiH. Podsjećamo da su na taj trik u Srbiji podijelili Bošnjake. Klasično špijunsko-neprijateljsko djelovanje.

Screenshot_124