SAFF

Abu Ubaida: “Potop Al-Aqse” je početak kraja najstarije okupacije u modernoj povijesti

Facebook
Twitter
WhatsApp

U audio snimku koji je objavila Al Jazeera, glasnogovornik Qassama rekao je da je napad na Izrael 7. oktobra, poznat pod nazivom “Potop Al-Aqse”, početak kraja najstarije okupacije u modernoj povijesti.

“133 dana od početka bitke za ‘Poplavu Al-Aqse’, koja je promijenila i promijenit će lice svijeta i označiti kraj okupacije. ‘Poplave Al-Aqse’ predstavlja početak kraja najstarije okupacije u modernoj povijesti i bit će prekretnica u povijesti naše nacije.
Naši mudžahidi nanose teške gubitke neprijatelju kakvi su nezabilježeni u povijesti našeg naroda. Nanose velike gubitke našem neprijatelju i uvlače njegove pripadnike u precizne zasjede.
Scene koje emitiramo samo su dio onoga što naši mudžahidi provode na terenu, a emitiranje nekih scena radije ćemo odgoditi iz sigurnosnih razloga.
Naši mudžahidi na svim područjima prodora u sjevernoj, centralnoj i južnoj Gazi vode bitke koristeći različite taktike i odgovarajuće oružje.
Naš otpor cionističkoj agresiji i invaziji nastavit će se sve dok i posljednji cionistički vojnik ne napusti Pojas Gaze.
Ne bavimo se detaljnim pobijanjem neprijateljskih tvrdnji i laži na terenu, a bliža i dalja budućnost će dokazati neprijateljske iluzije i laži.
Više desetaka puta upozoravali smo na opasnosti kojima su izloženi neprijateljski zarobljenici koje je držao otpor, ali se neprijateljsko vodstvo na to nije obaziralo.
Gubici među neprijateljskim zarobljenicima postali su vrlo veliki, a mi smo se mjesecima trudili zaštititi i brinuti se za zarobljenike kako bismo ostvarili interese našeg naroda, i još uvijek tome težimo.
Neprijateljski zarobljenici žive u teškim uvjetima i bore se za život. Pokušavamo zaštititi njihove živote, a neprijateljska vojska je namjerno ubijala i ranjavala svoje zarobljenike”, poručio je Abu Ubaide.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA