Bivši predsjednik Naše stranke Denis Gratz: Šokiran sam današnjom odlukom partije kojoj sam nekada pripadao

356

Dennis Gratz prije više od dvije godine napustio je politiku nakon deset godina aktivnog djelovanja. Bio je predsjednik Naše stranke. U martu 2018. godine odlučio se povući iz politike i vratiti pravnoj struci. On je danas na svom Facebook profilu žestoko kritikovao odluku Naše stranke da ne glasa za probosanskog kandidata z agradonačelnika Mostara.

“Sa čuđenjem sam čitao kako novoizabrani vijećnici Naše stranke u Mostaru otvoreno vrijeđaju sve one koji se usude da im daju neki savjet, i sve one koji ih pozivaju da zajednickim snagama izaberu gradonačelnika Mostara koji ne dolazi iz HDZ-a. Do zadnjeg momenta sam se nadao da će glasati za probosanskog kandidata, pokazati zdrav razum kao što su to učinili SDP ili Prva mostarska partija. Mogao bih reći da sam šokiran današnjom odlukom partije kojoj sam nekada pripadao, ali predobro poznajem neke ljude koji njome upravljaju danas”, napisao je Gratz.

Sa čuđenjem sam čitao kako novoizabrani vijećnici Naše stranke u Mostaru otvoreno vrijeđaju sve one koji se usude da im…

Posted by Dennis Gratz on Monday, February 15, 2021