četvrtak, 2. februar 2023 / 11. redžeb 1444

SAFF

DF podržao kandidata SDA za načelnika Vogošće Migdada Hasanovića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Demokratska fronta Vogošća će na predstojećim izborima za načelnika Općine Vogošća, koji se održavaju u nedjelju, 5. februara, svoju podršku pružiti kandidatu Stranke demokratske akcije Migdadu Hasanoviću.

Demokratska fronta na prijevremenim izborima u Vogošći nema svog kandidata i odluka organizacije u Vogošći je da između dva kandidata Migdada Hasanovića i kandidata Naroda i pravde Adnana Šeraka, podrži Hasanovića, saopćio je DF.

– Migdad Hasanović se u proteklom periodu pokazao kao vrijedan, pošten i kompetentan kandidat, koji je i kao općinski vijećnik, i v. d. načelnik, pokazao i volju i sposobnost da rješava lokalne probleme građana, ali i viziju da realizuje velike projekte od značaja za općinu Vogošća – navodi se u saopćenju DF-a i dodaje:

– Političko djelovanje Kluba vijećnika Demokratske fronte je u proteklom periodu i bilo uspješno zahvaljujući dobroj saradnji sa ljudima poput Migdada Hasanovića. Kroz aktuelni mandat, kao rezultat političke saradnje naše dvije političke stranke, realizovani su brojni projekti od značaja za općinu Vogošća, i očekujemo od Hasanovića da nakon pobjede na predstojećim izborima nastavi realizaciju započetih projekata, ali i krene sa implementacijom novih projekata i promjena u općini koji će biti u interesu svih građana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

PREPORUKA