SAFF

HDZ Hrvatske: Milanović vrijeđao Schmidta kako bi ga spriječio da pomogne Hrvatima u BiH

Facebook
Twitter
WhatsApp

Predsjednik Republike Zoran Milanović žestoko je kritizirao HDZ i Plenkovića, a najnoviji povod su prijetnje koje je dobila vlada.

HDZ je u svom odgovoru Zoranu Milanoviću priznao da je visoki predstavnik Christian Schmidt došao u našu zemlju da, kako oni navode, pomogne Hrvatima.

“I danas kao udbaška pudlica i provokator izvršava svoje zadatke: nastoji prevesti Hrvatsku sa Zapada u ‘ruski svet’, posvađati Lijepu Našu sa saveznicima i partnerima iz EU, NATO i SAD-a, te spriječiti vladu da zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju zamijeni onom modernom i zapadnom”, piše HDZ.

“Bacao je i klipove pod ulazak Hrvatske u Schengen, a njegov SDP/MOST kopao je rukama i nogama da se zaustavi LNG terminal kako bi Hrvatska ostala ovisna o ruskom plinu.

Osim toga, vrijeđao je svakodnevno visokog predstavnika kako bi ga spriječio da pomogne Hrvatima u BiH. Milanović više ne hoda u crvenom šuškavcu, ali i dalje radi za Komšića. Takvi kao on u hrvatskoj su se političkoj emigraciji nazivali ‘mućci’ – bili su to pod krinkom radikalizma ubačeni Udbini provokatori i cinkeri”, piše HDZ.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA