Milo Đukanović: Srpska pravoslavna crkva čuva infrastrukturu ”Velike Srbije” /VIDEO/

Milo Đukanović je bio aktivni sudionik zločinačkog projekta "Velika Srbija". On veoma dobro zna sve tajne ovog zla, zato su njegova upozorenja da je Srpska pravoslavna crkva glavni nosilac velikosrpskog zla od izuzetne važnosti za stabilnost Bosne i Hercegovine i ostalih zemalja u regiji.

1986

Srpska pravoslavna crkva čuva infrastrukturu ”Velike Srbije”. Dakle, sa svoje četiri eparhije u Crnoj Gori, od koje su tri prekogranične, ona zacrtava prostor ”Velike Srbije” i ona na taj način potcrtava ono što je njena misija – rekao je Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore.

Crkva je ta koja upravlja procesima, danas Srpska pravoslavna crkva čuva infrastrukturu ”Velike Srbije”. Dakle, sa svoje četiri eparhije u Crnoj Gori, od koje su tri prekogranične, ona zacrtava prostor ”Velike Srbije” i ona na taj način potcrtava ono što je njena misija, a to je kada državne politike naprave grešku, a po njima je nezavisnost Crne Gore greška, greška Srbije, koja je to dozvolila, tu je crkva da to vremenom ispravi – izjavio je Đukanović.