Mustafa Mijajlović odgovorio majci i bratu i otkrio da mu je prelazak na islam prvi čestitao Senad Hadžifejzović

1040

Marajan – Mustafa Mijajlović se oglasio putem svoje zvaničbne Facebook stranice i odgovorio na burne reakcije majke i brata . Podsjećamo, majka i brat Mustafe Mijajlovića jučer su putem medija iznijeli teške optužbe na njegov račun i javno su se ga se odrekli.

“Prije svega, selamim i pozdravljam sve dobre ljude, kako one koji me podržavaju, tako i one koji upućuju kritike… Selamim i pozdravljam svoju majku i brata koje neizmjerno volim kao i prijatelje, rodbinu i ostale ljude koje poznajem ma kakva njihova odluka bila…

Cijenim i poštujem odluke drugih kao i svoje odluke. Stoga još jednom veliki selam i pozdrav za sve dobronamjerne ljude ma koje vjere i nacije bili. Vaš Mustafa”, stoji u postu objavljenom na fane pageu Mustafa Mijajlović koji već ima skoro 5.000 pratilaca.

On je i u intervjuu za Avaz doao sljedeće: “Moji su protiv toga što sam uradio i ne slažu se sa tim. Nisam htio njihov stav iznositi u javnost, ali oni su se oglasili. Spoznao sam da je islam vjera u kojoj je veoma važno da se vole svoji najbliži. Valjda će to vremenom kod njih ohladiti, vidjećemo. Ja  ih još volim kao i prije.

Prijatelji su me svi podržali, na stotine poruka podrške dobio sam na mojoj Facebook stranici i ovom prilikom svima se izvinjavam što nisam uspio odgovoriti”.

Mustafa Mijajlović je otkrio da mu je prelazak na islam od javnih ličnosti prvi čestitao Senad Hadžifejzović.

” Naravno, moj šef Senad Hadžifejzović, ali i mnogi drugi su se javili. Podrška svih meni dragih prijatelja  i ljudi veoma mi je bitna”.