Nakon višestruke (zlo)upotrebe: Radončić se počeo ismijavati sa Željkom Komšićem

253

Željko Komšić je bio lutka na koncu Fahrudina Radončića. Igrao je Komšić kako je Radončić svirao. Na kraju je dobio zasluženu nagradu, ismijavanje u Dnevnom avazu. Izdao je Fahro naredbu da se Avazovi novinari mogu do mile volje ismijavati sa Komšićem i njegovim Reufom , Emirom i ostalim lutkama lidera SBB-a.
U tekstu ” Koga Komšić brani od Dodika”, Avaz proziva Komšića za sve i svašta.
“Deklarativno ljevičarska stranka odmah nakon prošlogodišnjih izbora potrčala je u vlast sa desnim nacionalnim strankama – SDA-om, HDZ-om i SDS-om. Komšić i družina ovaj neprirodni brak sa, kako oni kažu „nacionalistima“, u javnosti su opravdavali svojom navodnom zabrinutošću za sudbinu države”, navodi Avaz. Naravno, sve što su napisali za Komšića u ovom citatu isto to sada radi Fahrudin Radončić, ulazi u koaliciju sa SDA, HDZ i SDS-om, a sve se opravdava zabrinutošću za sudbinu države.
Tekst je završen klasičnim ismijavanjem Željka Komšića. ” Koga Komšić brani od Milorada Dodika? Možda svoju konfuznu politiku čiji se principi mijenjaju od jutra do sutra. Ili je u pitanju klasični sindrom dječaka izgubljenog u šumi koji viče i glasno zviždi da bi odagnao strah od teških problema pred kojima se ova zemlja i njeni građani nalaze, a za koje Komšić i njegov DF očito nemaju racionalno rješenje”.
Željko Komšić nije ni prvi ni posljednji kojem je prisjeo politički brak sa Fahrudinom Radončićem.

Screenshot_33