Omiljeni ep zločinca Ratka Mladića / Gorica Dodik proslavila pobjedu na izborima uz stihove “Početak bune protiv dahija”

305

Suze rone, a prilike glede: “Ala kardaš! Čudnijeh prilika” “Ono, joldaš, po nas dobro nije”, napisala je Gorica a objavu je upotpunila sa fotografijom na kojem se nalaze članovi opozicije i na kojoj piše “desant na Doboj”

Kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika Gorica oglasila se na društvenim mrežama, nakon što su objavljeni preliminarni rezultati ponovljenih izbora u Doboju.

Slavlje nakon izbora u Doboju u redovima SNSD-a se ne stišava. Ovoga puta Gorica Dodik na Twitteru je objavila citat iz epa guslara Filipa Višnjića pod nazivom „Početak bune protiv dahija“, koji je inače jedan od omiljenih ratnom zločincu Ratku Mladiću.

-Suze rone, a prilike glede: “Ala kardaš! Čudnijeh prilika” “Ono, joldaš, po nas dobro nije”, napisala je Gorica a objavu je upotpunila sa fotografijom na kojem se nalaze članovi opozicije i na kojoj piše “desant na Doboj”