SAFF

Pederski razvrat Jasmina Durakovića na sceni sarajevskog BKC-a

Facebook
Twitter
WhatsApp

Sarajevo je pod kanonadom nastranih pederskih lobija dobilo još jedan sramni i antiumjetnički projekat kojeg potpisuje Jasmin Duraković. Na sceni Bosanskog kulturnog centra u petak, 27. 2. 2014. izvedena je predstava “Cabaret 2014” (ova predstava se idgra od kraja septembra 2014.godine), koja je nastala kao remake filma “Cabaret” i obuiluje zamjenom spolova, homoseksualnim tjelesnim ljubavnim scenama, striptizom za odrasle i ostalim izopačenjima.

“Ponosan sam, recimo, kako smo uradili neke od ovih, kako ih neki vole nazivati, kontroverznim scenama tjelesne homoseksualne ljubavi i umjetnosti striptiza”, opisuje svoje stramno djelo Duraković, vlasnik portala Depo.ba.

Iako nismo pogledali predstavu “Cabaret 2014”, niti ćemo, sam njen opis pokazuje kako Šeher porobljavaju razvratnici, na razne načine finasirani svjetskim pederskim lobijima. Vjerovatno je i Durakovićeva predstava plaćena ovim prljavim novcem. Podsjećamo da je nedavno završena kampanja u kojoj su pederi u Sarajevu putem bilborda slali vulgarne poruke i pozivali u njihov izopačeni svijet. Zato i mi pozivamo omladinu, roditelje, medije, intelektualce i ostale građane Sarajeva da bojkotuju ovu predstavu, ali ne samo to – na sve načine osudite ovaj i slične projekte negiranja ljudske prirode i Božije odredbe.

jasmin durakovic

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA