subota, 30. septembar 2023 / 15. rebi'u-l-evvel 1445

SAFF

Radončić preko Avaza brani Izetbegovića od Saffa, Al Jazeere, Patrije, Mladih muslimana…

Facebook
Twitter
WhatsApp

Jedan od pokazatelja da je Bakir Izetbegović upao u totalnu konfuziju jeste ponašanje Fahrudina Radončića. Naime, Fahrudin Radončić je pokrenuo medijsku kampanju u kojoj brani Bakira Izetbegovića od njegovih najbližih saradnika i od pojedinih medija i udruženja. Iz nastupa Fahrudina Radončića, odnosno njegovih medija, prije svega Avaza, može se zaključiti da je Bakir unajmio Radončića da mu sredi stanje u stranci i da mafijaškim metodama zaprijeti nepodobnim medijima i udruženjima. Čim je dobio zadatak Fahrudin Radonić, iskusni ekzekutor, odmah je krenuo sa operacijom.
Od medija na Bakirovoj i Radončićevoj listi za likvidaciju našli su se Saff, Al Jazeera i Patrija, a od udruženja na udaru su Mladi muslimani (Koristeći argumente kako je izbor Sebije Izetbegović na čelo UKCS-a “loš i za stranku i narod” i dojučerašnja djeca revolucije,organizacija AKOS, čiji je dio i organizacija “Mladi muslimani”, putem društvenih mreža šire tekstove protiv dr. Izetbegović i tako šalju poruku lideru SDA da je dobio moćne neprijatelje, čak i unutar vlastitih redova).
Ko je mogao zamisliti ovakav razvoj situacije. Prošle godine u ovo doba Fahrudin Radončić se ismijavao sa majkom i ocem Bakira Izetbegovića, predstavio ih je kao najveći ološ. Danas ga je Bakir Izetbegović nahuškao da u njegovo ime vrijeđa i napada druge ljude.

FAKSIMIL TEKSTA IZ DNEVNOG AVAZA

Screenshot_153

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA