Vođa “Srbske časti” poslao poruku Vučiću: Spremni smo na mobilizaciju za Kosovo!

2473

Bojan Stojković, vođa “Srbske časti” iz Srbije, objavio je video poruku predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću povodom aktuelnih dešavanja na Kosovu.

Stojković, za kojeg aktuelna vlast u entitetu Republika Srpska (RS) tvrdi da je predsjednik humanitarne organizacije čije se aktivnosti svode isključivo na humanitarni rad, ponudio je Vučiću sve kapacitete svog udruženja.

– Gospodine predsjedniče, u ime “Srbske časti” i svih srpskih dobrovoljaca, uz žandarmeriju i srpsku vojsku, stojimo vam na raspolaganju i spremni smo na opću mobilizaciju srpskog naroda da branimo, ne da idemo u rat, već da branimo svoje ognjište i da štitimo i da zaštitimo svo srpsko stanovništvo koje živi na Kosovu i Metohiji. Da znate da imate na raspolaganju sve srpske dobrovoljce koji su spremni život da daju za Kosovo i Metohiju – kazao je Stojković.

Stojkoviću je, podsjećanja radi, zabranjen ulazak na teritorij BiH, s obzirom da su nadležne institucije naše zemlje procijenile da predstavlja prijetnju po sigurnost u BiH.

Izvor: Faktor.ba