Vojnik sarajevske Trojke: “Ovi to rade u ime nekog njihovog Allaha i bošnjaštva”

402

Sarajevska Trojka, potpomognuta lojalnim medijima, vodi žestoku propagandnu ofanzivu protiv rukovodstva i uposlenika Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Osim politike i medija, u ovaj napad uključeni su i brojni članovi i simpatizeri SDP-a, Naše stranke i Naroda i pravde. Predstavljamo vam jedan primjer kao ilustraciju ludila koje se razvija trenutno u Sarajevu. Tako je direktor Omladinskog Film Festival Sarajevo Kenan Musić, jedan od agresivnijih operativaca spomenutih stranaka napisao sljedeće bljuvotine:

“Ono što KCUS, pod dirigentskom palicom SDA kadra i Sebije Izetbegović, radi pacijentima i to što svi šute, je ravno genocidu! Samo što ovi to rade u ime nekog njihovog Allaha i bošnjaštva”.

Inspirisani ovakvom mržnjom, Kenan Musić i društvo mu iz nekakve građanske inicijative prijete da će narednih dana blokirati Sarajevo dok se ne smijeni, kako su naveli, menadžment KCUS-a.

FOTO: Kenan Musić je direktor Omladinskog Film Festival Sarajevo, bivši izvršni producent Al Jazeera Balkans DOC film festival, također, isti posao je radio na Face TV. On je pod političkom punom kontrolom sarajevske Trojke.