četvrtak, 17. novembar 2022 / 23. rebi'u-l-ahir 1444

SAFF

Vučićeve velikosrpske misije: Operativac BIA-e rukovodi formiranjem Vlade Crne Gore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Operativac srbijanske Bezbjednosno-informativne agencije Vojin Milojević boravio je u Crnoj Gori kako bi utjecao na pregovore o formiranju nove Vlade Crne Gore.

Milojevićev zadatak, kako je objavio crnogorski portal Antenam.net je bio da prenese čelnicima Demokratskog fronta da pristanu na sve uvjete koje su postavili Dritan Abazović i njegova partija URA, kako bi Vlada bila formirana po svaku cijenu.

Za Milojevićev boravak u Crnoj Gori se saznalo sinoć, nakon što je on imao udes na putu Žabljak – Šavnik, desetak minuta prije 21 sat.

Policija je nakon udesa izašla na uviđaj i pokušala da pregleda Milojevićevo vozilo “Suzuki vitara”, međutim, Milojević policajcima nije dozvolio da pregledaju gepek njegovog automobila. Umjesto pregleda, službenik BIA-e je pozvao šlep službu koja je njegov automobil prebacila na parking ispred hotela Žabljak.

Milojević je nakon udesa doveden u žabljačku Hitnu pomoć, gdje su ga ljekari pregledali i kako bi bio urađen alkotest, koji je pokazao da Milojević u trenutku udesa nije imao alkohol u krvi.

Milojević je javnosti postao poznat 2013. godine, kada je vodio akciju oslobađanja peterice srpskih građevinskih radnika koji su bili zatočeni u Libiji, pod optužbama da su ratovali na strani Moamera Gadafija.

U sigurnosnim krugovima, Milojević je poznat pod nadimkom Samuraj, zbog titule državnog prvaka koju je osvojio u kendou.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

PREPORUKA