SAFF

Vulin: “Veliki od Srba traže da se odreknu sna da će biti jedinstven politički narod”

Facebook
Twitter
WhatsApp

Danas je u Beogradu u “Štark areni” održana centralna svečanost povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Dana policije Srbije.

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije je ovom prilikom čestitao pripadnicima MUP-a Srbije koji su danas svečano položili zakletvu i poručio da “veliki i silni od Srba traže da se odreknu sna da će biti jedinstven politički narod”.

“Veliki pokazuju svoju silu na malima, na nama. Traže od nas da se odreknemo sami sebe, da pogazimo vijekovna prijateljstva, priznamo lažnu državu Кosovo, da se odreknemo Republike Srpske. Traže da se odreknemo sna da ćemo, kao i drugi narodi u Evropi, biti jedinstven politički narod”, rekao je Vulin na centralnoj svečanosti u Beogradu povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Dana policije Srbije.

Navodeći da veliki traže od Srbije da njihove sukobe uzme kao svoje, da uvede sankcije Rusiji i od vijekovnih prijatelja stvori nove neprijatelje, Vulin je poručio da traže sve što Srbija niti može, niti hoće da im da.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA