SAFF

Malak Farma i ove godine organizuje akciju kurbana

Facebook
Twitter
WhatsApp

Malak Farma i ove godine organizuje akciju klanja, sječenja, pakovanja, i  dostave kurbana.

U savremeno opremljenim pogonima na Malak Farmi se vrši klanje, sječenje i pakovanje kurbana u skladu sa šerijatskim propisima i kompletnom zakonskom procedurom.

Halal poslovanje je temeljna odrednica svih poslovnih aktivnosti kompletne Malak Farme. Kroz proces halal certifikacije ovu našu odrednicu smo i certificirali radi lakšeg poslovanja, prepoznatljivosti i priznatosti halal certifikata na tržištima.

S ponosom ističemo da je Malak Farma nosilac Halal certifikata. Halal ceritificiranje na Malak Farmi obuhvata sve aktivnosti i procese kako u mesnoj, tako i mliječnoj industriji, industriji prerade voća i povrća, te restorana.

Veliku pažnju obraćamo prema zaposlenicima koji rade na kompletnoj brizi o kurbanima tokom cijele godine.

Kurbani na Malak Farmi: ovnovi, ovce, koze i krave su iz domaćeg uzgoja, uzgojeni na pašnjacima diljem Bosne i Hercegovine.

Biranje kurbana i dostava

Kompletan proces se odvija na samoj Farmi, tako da naši cijenjeni kupci prije Kurban-bajrama mogu doći, odabrati kuban, i po završetku preuzeti zapakovan kurban na način koji dogovore sa osobljem Farme, na samoj Farmi ili na svojoj kućnoj adresi.

Za one kojima više odgovora da im zapakovano meso dostavimo na kućnu adresu, vršimo i uslugu kućne dostave.

Pojedini kupci žele da dio ili kompletan kurban doniraju humanitarnim udruženjima. Malak Farma stoji na raspolaganju, da besplatno organizuje dostavu kurbana humanitarnim udruženjima sa kojima već godinama sarađujemo.

Cijene kurbana na Malak Farmi

  • Ovce: od 450 do 500 KM
  • Ovnovi: od 500 do 1000 KM
  • Koze: 400 KM
  • Udio u kravi: 700 KM. Što se tiče udjela u kravi, ne trebate tražiti još 6 ljudi, koji će sa Vama dijeliti jednu kravu kao kurban, jer nam se javljaju i drugi ljudi koji su sami, pa onda na taj način olakšavamo proces organizacije i ovog dijela našim dragim kupcima.
  • Usluge klanja, sječenja i pakovanja su uključene u cijenu.
  • Usluga kućne dostave: 30 KM

Odabir kurbana naši cijenjeni kupci mogu odabrati na osnovu cijene, ili na osnovu direktnog pokazivanja – biranja kurbana na Farmi, nakon čega će Vam naši farmeri reći cijenu odabranog.

Zbog ograničenog broja kurbana, zamolit ćemo Vas da na vrijeme rezervišete i uplatite Vaš kurban.

Za sve dodatne informacije i rezervacije, kontaktirajte nas na broj telefona: 061-901-900, ili putem e-maila: [email protected]

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA