SAFF

Bivši službenik ”Mossada” otvoreno poziva na genocid nad stanovnicima Gaze

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bivši zvaničnik cionističke obavještajne službe ”Mossad”, Rami Igra, rekao je u programu na ”Kanalu 11”, da su ”svi civili u Gazi krivi”. Ovaj cionistički zlikovac smatra da su svi stariji od četiri godine u Gazi pristalice Hamasa, te da zaslužuju da budu podvrgnuti izraelskoj politici kolektivnog kažnjavanja, koja onemogućava hranu, lijekove i humanitarnu pomoć.

Još je rekao: ”Svi u Gazi su uključeni, svi su glasali za Hamas, svi stariji od četiri godine podržavaju Hamas. Naš trenutni cilj je da ih od pristalica Hamasa pretvorimo u ljude koji ne vole Hamas.”

Komentirajući ovu fašističku izjavu, britanski list ”Middle East Monitor” istakao je da ovo nije prvi put da izraelski zvaničnici huškaju na civile u Gazi. Naime, prošlog novembra, ministar kulturne baštine Amichai Eliyahu, rekao je da je bacanje nuklearne bombe na Gazu moguće rješenje za njeno uništenje i da je to opcija koja se mora proučiti.

Za to vrijeme, cionističke okupatorske snage, 134. dan zaredom nastavljaju intenzivnu i kontinuiranu agresiju na pojas Gaze, izvodeći desetine zračnih udara i bombardovanja kopnom i morem, vršeći krvave masakre nad palestinskim civilima i zločine genocida čije posljedice su desetine hiljada ubijenih i ranjenih, većinom djece i žena, a pod ruševinama je još na hiljade ubijenih i ranjenih.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA