Cionisti prvo pobiju Palestince, a onda ih optuže da sami sebe ubijaju jer u živom štitu čekaju bombe

2390

U Pojasu Gaze nažalost ima civilnih žrtava zato što ih pripadnici organizacije Hamas koriste kao ljudski štit i u njihovim domovima postavljaju svoju vojnu infrastrukturu, objašnjavaju izraelske odbrambene snage na svom sajtu. Sa početkom zločinačkih napada na Gazu cionistička propaganda je osmislila kampanju koja ima za cilj da optuži Palestince za sve nevine žrtve koje će nastati kao posljedica bombardiranja Gaze. Iako se čini nevjerovatnim, nakon svake serije bombardovanja i ubijanja čitavih porodica ( u jednom napadu ubijeno je petero djece), cionisti pozivaju svijet da procesuiraju Hamas zbog stradanja civila u Gazi.
“Hamas je isključivi krivac za stradanja civila u Izraelu i Gazi. Hamas snosi odgovornost za dvostruki zločin jer napadaju civile u Izraelu, a civile Gaze koriste kao živi štit”, kazao je Benjamin Netanyahu.Uz plasiranje ovakvih propagandnih nebuloza, cionisti uz pomoć kompjuterske tehnologije montiraju video snimke u kojima dokazuju da izraelska vojska izbjegava ubijanje civila, a Hamas ih postavlja ispod bobmi kao živi štit.
Nezaštićeni Palestinci nemaju ništa, oni goloruki dočekuju tone izraelskih bombi.Nemaju sredstava za odbranu, niko ih ne štiti, oni su žrtve po rođenju.