četvrtak, 17. novembar 2022 / 23. rebi'u-l-ahir 1444

SAFF

Žene iz vremena poslanstva: Sevda bint Zema /AUDIO/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo vam novo izdanje knjige Žene iz vremena poslanstva, profesora Abdusameda Nasufa Bušatlića.

Naime, iscrpne biografije pedeset žena, ashabijki koje su živjele u Poslanikovom, sallallahu alejhi ve sellem, okruženju i u okruženju njegovih najbližih ashaba, koje su imale čast i priliku da izravno od Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, preuzmu i memorišu ajete Allahove Objave i prenesu Ummetu autentičnu sliku živoga islama, a koje ste do sada mogli čitati u printanom izdanju ove jedinstvene knjige, sada imate priliku slušati kao audio snimak.
Sadržaj knjige čita naš poznati glumac Mirza Mušija, čija boja glasa, emocije koje je unio u svoje čitanje i, rekli bismo, dramski način interpretacije, ovoj knjizi daju posebnu draž i značaj, i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Kompletan sadržaj knjige biće objavljen u audio formatu na našem portalu Saff.ba. Pozivamo vas da zajedno sa nama uživate u ovoj vrijednoj knjizi, moleći Uzvišenog Allaha da je učini korisnom onima koji je budu slušali i da obilato nagradi sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ovom nadasve vrijednom i hairli projektu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

PREPORUKA