SAFF

Znakovi da ideš u pogrešnom smijeru

Facebook
Twitter
WhatsApp

Priredio: Abdusamed Nasuf Bušatlić

Postoji sedam znakova da ideš u pogrešnom smjeru, a to su: 

Ne donosiš svoje vlastite odluke

Tvoj život ne treba da se pretvori u imitaciju života drugih ljudi, već ti trebaš živjeti svoj vlastiti život sa svim njegovim detaljima i trenucima i sa svom svojom boli, te sâm donositi kritične odluke, bile one emotivne ili praktične.

Ne organiziraš svoje vrijeme i prioritete

Ako želiš imati uređen život, onda moraš organizirati svoje vrijeme i moraš pokušati uskladiti svoj posao i privatni život.

Tvoj trud ne daje rezultate

Ako otkriješ da su tvoji rezultati ravni nuli i nakon ogromnog napora i truda koji si uložio, onda trebaš dobro preispitati način na koji radiš i obavljaš svoje poslove.

Ne završavaš svoje projekte na vrijeme

Prema psihološkim studijama, potvrđeno je da ljudski um često ima tendenciju da pamti stvari koje nije završio, pa one ostaju ”zakačene” u umu, izazivajući zbrku.

Uvijek biraš lakši način

Nemoj uvijek birati lakši način i put, jer su njegovi rezultati ograničeni. Budi od onih koji su skloni avanturi, marljivosti i inovativnosti. Sve uspješne ljude širom svijeta odlikuju avantura, upornost i inovativnost.

Učinio si svoj život tužnom dramatičnom pričom

Ne dozvoli da svoj život pretvoriš u dramatičnu priču, punu beskrajne tuge i beznađa.

Vodiš brigu o onima kojima nije stalo do tebe

Ako ustanoviš da posvećuješ mnogo vremena brizi o određenim ljudima, a oni ne dijele isti osjećaj s tobom, ili da im u srcu daješ posebno mjesto, a oni to isto ne čine prema tebi, onda je najbolje da pokušaš preispitati takve ”prijateljske” veze i svoj odnos prema tim ljudima.  

  

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA