Četničke organizacije iz BiH pozivaju Srbe da se spreme za rat u Ukrajini

579
110313088.4

Izvor: ATV

Glavna uprava Četničke organizacije iz Banjaluke, uputila je dopis medijima, u kojem ističu da je ruski narod napadnut u svojoj postojbini, a da Srbi na to ne smiju ostati ravnodušni. Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

„Pravoslavni bratski Ruski narod je napadnut u svojoj postojbini – Kijevskoj Rusiji! Što je Pravoslavnim Srbima Kosovo i Metohija, to je našoj jednovjernoj braći Rusima Kijevska Rusija – kolijevka i mjesto nastanka Pravoslavne Rusije! Zato mi, Pravoslavni Srbi, koji smo u Rusima uvjek vidjeli bratski narod, a Rusiju uvjek zvali Majkom Rusijom, ne možemo da ostanemo ravnodušni na događaje koji, evo već šest mjeseci potresaju kolijevku Ruske duhovnosti i nacionalnog identiteta – ruske oblasti koje su trenutno u sastavu Ukrajine.

Ne želeći da ponavljamo sve što je do sada mnogo puta rečeno o dvostrukim aršinima zapadnih sil(edžij)a, o pronacističkom identitetu i mentalitetu „mirnih protestanata” sa „Evro-majdana”, o trenutnim uzurpatorima vlasti u Vrhovnoj Radi Ukrajine i drugim institucijama, želimo da upozorimo bratski Ruski narod da ne dozvole da im se dogodi ono što se dogodilo našem Srbskom narodu, koji je sada razbijen, razjedinjen i kojim vladaju izdajnici i poltroni u službi SAD, EU i Vatikana, dok u isto vrijeme horde grabljivaca i špijuna sa zapada neometano razgrađuju vijekovima stvaranu Srbsku državu.

Braćo Rusi znajte da je još krajem prošlog vijeka napadom na Srbski narod i Srbsku državu počeo konačni napad na sve Pravoslavne Hrišćane i Pravoslavne države sa ciljem potpunog uništenja Pravoslavnih naroda!

Zapadni monstrumi znaju da je Rusija najveći i najjači bastion odbrane Svetog Pravoslavlja, i zato su uništavali i podjarmljivali prvo manje Pravoslavne narode, a sada su krenuli na Rusiju misleći da je sada čas i da sada konačno mogu da unište Pravoslavlje, a ne znaju da Gospod neće dopustiti uništenje Pravoslavne Rusije, no da će se Božijom milošću obnoviti Pravoslavna Ruska Carevina!

Braćo, iako su na vlasti u Srbskim zemljama zapadni poslušnici i marionete, znajte da je Srbski narod uvjek uz vas i da je spreman za Pravoslavnu Rusiju i u rat ako zatreba!

Pozivamo sve Pravoslavne Srbe koji su svjesni šta Rusija znači Srbima, da budu spremni i da nam se priključe, pa da zajedno pružimo podršku bratskom Ruskom narodu u skladu sa našim mogućnostima!

Mi smo jedan narod i jedna vjera! Moramo da se držimo zajedno…”

cetnici-banjaluka1