petak, 18. novembar 2022 / 24. rebi'u-l-ahir 1444

SAFF

Čović na obilježavanju zločinačke HB: Ostaju nam još dva ciklusa da zaokružimo…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Predsjednik HDZ-a Dragan Čović je u Mostaru na obilježavanju 31. godišnjice utemeljenja zločinačke HZHB govorio je o ciljevima hrvatske politike.

Naglasio je kako dokument koji su usvojili prije dvije godine, koncepcija strateških odrednica za deset godina za hrvatski narod uveliko je značajna na povijesnom putu Hrvata BiH.
“Ako i ovo okončamo kako smo zamislili, a prve dvije godine smo ostavili iza sebe, možemo biti ponosni na ono što smo uradili. Ostaje nam još dva ciklusa po dvije godine, kada sve ono što treba zaokružiti mora u konačnici osigurati da po Ustavu BiH hrvatski narod bude do kraja jednakopravan s druga dva konstitutivna naroda, legitimno predstavljen na svim razinama vlasti. To je sada odgovornost svih nas koji obnašamo političku dužnost, svih nas okupljenih u HNS. Ja sam siguran da upravo ono što sada govorimo i što vodimo kao politiku hrvatskog naroda s druga dva naroda u BiH uz zahvalu svima nama koji smo uspjeli osigurati rezultat koji nas vrednuje kao one koji smo legitimni predstavnici hrvatskog naroda”, kazao je Čović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

PREPORUKA