SAFF

Nagradna igra BBI banke i Mastercarda: Ključevi automobila Hyundai i10 uručeni Sabini Hadžić

Facebook
Twitter
WhatsApp

Nagradna igra “BBI i Mastercard nagrađuju 2021“ u organizaciji BBI banke i kompanije Mastercard, zvanično je završena danas uručivanjem glavnih nagrada dobitnicima. Dobitnica glavne nagrade automobila Hyundai i10 u nagradnoj igri BBI banke i Mastercarda je Sabina Hadžić iz Sarajeva. Ključeve automobila sretnoj dobitnici uručili su Emina Šišić, predsjednica Uprave BBI banke i Amir Trokić, direktor za poslovni razvoj i Account manager za tržište BiH u kompaniji Mastercard.

„Presretna sam da sam dobila ovu nagradu i zahvalna BBI banci i Mastercardu na ovako vrijednom poklonu. Nisam mogla vjerovati kada su mi javili da sam dobila auto. Klijentica sam BBI banke dugi niz godina i nisam nikada mijenjala banku jer sam zadovoljna uslugama i osobljem“, kaže Sabina.

Drugu nagradu – vaučere za opremanje stana kućanskim aparatima i bijelom tehnikom u vrijednosti 1.500 KM – osvojili su: Edina Kasumagić iz Sarajeva, Bajro Subašić iz Gornjeg Vakufa i Abdullah Mehdy iz Sarajeva. Treću nagradu – laptop HP Notebook – osvojili su: Adnan Zahirović iz Sarajeva, Sadeta Dedić iz Brčkog, Muamer Muftić iz Vogošće, te Jasmin Moćević i Edna Selimović s Ilidže.

„Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje svjetski su trend za kojim, prema istraživanjima, ne zaostaje ni BiH. Pokazuju to i naši podaci prema kojima je u 3. kvartalu u odnosu na drugi kvartal 2021. promet povećan za 12 % u broju transakcija, te 11% u obavljenom prometu. Posmatrajući isti period 2020. povećanje je 34% na transakcijama, te 31% u prometu. Generalno, sve više ljudi u svijetu ima potrebu i koristi savremena platna rješenja, kao što su BBI Mastercard® kartice, koje nude najviše sigurnosne standarde i vrhunsko korisničko iskustvo. Stoga smo i mi u BBI banci, naš razvojni tim, prethodnih mjeseci radili na inovacijama kako bi zadovoljili potrebe naših klijenat i olakšali im svakodnevni život. Naša nastojanja rezultirala su unaprjeđenjem postojeće BBI Mastercard® debitne kartice i sada ove kartice istovremeno mogu biti i kartice za kupovinu na rate. To znači da sa unaprijeđenom BBI Mastercard® karticom klijent svaku kupovinu može podijeliti na rate, bez obzira o kojem se iznosu kupovine radi i može to učiniti na svakom prodajnom mjestu“, izjavila je Emina Šišić predsjednica Uprave BBI banke.

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike BBI Mastercard® kartica koja je trajala od 1. jula do 30. septembra 2021. godine.

„Za građane Bosne i Hercegovine korištenje Mastercard® platnih kartica, kao i plaćanja digitalizovanim karticama u okviru mobilnih novčanika uveliko su prepoznati kao siguran i pouzdan saveznik u svakodnevnim platnim aktivnostima. Naše posljednje MaterIndex istraživanje pokazalo je da se čak dvije trećine računa preko 60 KM plaća karticama, što je odličan dokaz da potrošači prepoznaju prednosti ove vrste plaćanja. Ovom kampanjom kompanija Mastercard i BBI banka prije svega nagrađuju lojalnost i povjerenje naših korisnika i zahvaljujem se svima koji su učestvovali u nagradnoj igri, te prepoznali praktičnost, sigurnost i brzinu koju pružaju Mastercard® kartice. Nagradna igra je dodatno imala za cilj potaknuti korisnike na korištenje bezgotovinskih i beskontaktnih plaćanja i podići svijest o prednostima obavljanja ove vrste transakcija, zato veliko hvala i našem partneru BBI banci koja sa uspjehom ovu vrstu poticajnih aktivnosti realizuje već nekoliko godina za redom“ – izjavio je Amir Trokić, direktor za poslovni razvoj i Account manager za tržište BiH u kompaniji Mastercard.

Osim glavnih nagrada za svaki mjesec trajanja nagrade igre organizatori su obezbjedili i mjesečne nagrade: električni romobil, dva mobitela Samsung A51 i deset poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM.

Prvu nagradu za III krug nagradne igre (septembar) – električni romobil Micro Merlin osvojila je Larisa Hođić iz Zenice. Dobitnici druge mjesečne nagrade mobitela Samsung A51 su: Meliha Branković iz Sarajeva i Ermina Hafizović iz Bosanske Krupe.

Poklon bonove BBI centra u vrijednosti 100 KM dobili su: Hadis Zukić iz Visokog, Erdin Bašić iz Sarajeva, Elzedin Berbić iz Sarajeva, Jasminka Jukić iz Bihaća, Edin Zukić iz Travnika, Eldar Zahirović iz Živinica, Azemina Jusić iz Tuzle, Aldin Šepić iz Cazina, Mensur Krama iz Sarajeva i Violeta Gatarić iz Banja Luke.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada, provela je tročlana Komisija. Dobitnici su izabrani slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo učestvovanja u nagradnoj igri.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA