Naš mali junak

742
nas mali junak

Abdurahman je danas najpopularnije dijete u regionu. Njegovim dječijim likom i djelom bavimo se svi ovih dana. S jedne strane su oni koji su oduševljeni Abdurahmanovom glumom i efektnom porukom Bošnjacima „ znaš ti šta je, vrijeme je da ponosno kažemo mi smo Bošnjaci”, a s druge strane su svi oni koji grizu svoje prste od muke jer je naš mali junak rasturio svojom glumom, jer su svjesni da će njegova iskrena dječija poruka osvojiti sve dobronamjerne ljude u ovoj zemlji.

O Abdurahmanu i njegovim prelijepim sestrama zlonamjernici posljednih dana pišu dugometražne tekstove u kojima ih vrijeđaju na najgori način, slični zlonamjernici otvaraju Facebook profile i snimaju video spotove u kojima se naš mali junak ismijava i u kojima se njegova dječija prava gaze do maksimuma ( Gdje je sada obdusmenica Aleksandra da zaštiti Abdurahmanova dječija prava?Nije valjda obdusmenice Aleksandra da je tebi najvažnije da naša djeca ne govore BITNO JE BITI BOŠNJAK.)

Abdurahmane, jest da imaš tek pet godina, ali, brate, već si uradio toliko hajra za naš narod da ti moramo priznati da si pravi junak!