subota, 9. decembar 2023 / 25. džumade-l-ula 1445

SAFF

Stanislava Pak: Vučić lično uređuje sve medije, on određuje sve naslove u medijima

Facebook
Twitter
WhatsApp

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Stanislava Pak, saopštila je gostujući na televiziji N1 da napušta Vučićev SNS.

Savejtnica za medije Tomislava Nikolića, bivšeg predsjednika Srbije, zamolila je građane da ne dođu na sutrašnji miting SNS, jer tak skup produbljuje nasilje u društvu.

Predugo sam ćutala zbog lične tragedije – rekla je ona. Ona je govorila o lošoj atmosferi u stranci.

Sve odluke donosi jedan čovjek i stranka je jedan čovjek. Vučić lično uređuje sve medije, on određuje sve naslove u medijima, ja ne znam kako stiže sve.., rekla je Pak.

Osnivanje Vučićevog pokreta za državu, vodi jednoumlju i ukidanju višestranačja, smatra ona.

Moram da govorim zbog sopstvene savjesti, dodala je, kao i da njen pakao traje pet godina, ali da je sada spremna da govori.

Verujem da je SNS u padu, rekla je, govoreći o broju ljudi koji su u tri navrata izaši na ulicu na protestu Srbija protiv nasilja.


Patološki mrzi opoziciju, pogotovo pojedine političare

Vučić patološki mrzi opoziciju, ne znam zašto je to tako, odgovorila je na pitanje novinarke o tome šta predsjednik Srbije na sastancima govori o predstavnicima opozicije.

Ona, međutim, nije navela imena opozicionara koje Vučić, kako je rekla, patološki mrzi, jer, kako je rekla, neće da pravi problem navodeći imena.

Imala sam osjećaj da sam odbačena, bilo bi mi lakše da mi je nešto loše rekao, nego to što me je tretirao ćutnjom, jer to neka vrsta agresije mnogo veča.., istakla je Pak, govoreći o odnosu Vučića prema njoj.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA