Žene iz vremena poslanstva: Rukajja bint Muhammed r.a. /AUDIO/

661

Iscrpne biografije pedeset žena, ashabijki koje su živjele u Poslanikovom, sallallahu alejhi ve sellem, okruženju i u okruženju njegovih najbližih ashaba, koje su imale čast i priliku da izravno od Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, preuzmu i memorišu ajete Allahove Objave i prenesu Ummetu autentičnu sliku živoga islama, a koje ste do sada mogli čitati u printanom izdanju ove jedinstvene knjige, sada imate priliku slušati kao audio snimak.

Sadržaj knjige čita naš poznati glumac Mirza Mušija, čija boja glasa, emocije koje je unio u svoje čitanje i, rekli bismo, dramski način interpretacije, ovoj knjizi daju posebnu draž i značaj, i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Kompletan sadržaj knjige biće objavljen u audio formatu na našem portalu Saff.ba. Pozivamo vas da zajedno sa nama uživate u ovoj vrijednoj knjizi, moleći Uzvišenog Allaha da je učini korisnom onima koji je budu slušali i da obilato nagradi sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ovom nadasve vrijednom i hairli projektu.

Džuvejrija bint el-Haris r.a. /AUDIO/

Safija bint Hujej ibn Ahtab r.a. /AUDIO/

Mejmuna bint Haris r.a. /AUDIO/

Zejneb bint Džahš r.a /AUDIO/

Umm Seleme, r.a /AUDIO/

Zejneb bint Huzejme, r.a /AUDIO/

Remla bint Ebu Sufjan r.a /AUDIO/

Hafsa bint Omer bin El-Hattab /AUDIO/

Aiša bint Ebu Bekr /AUDIO/

Hatidža bint Huvejlid /AUDIO/

Sevda bint Zema /AUDIO/

Halima es-Sadijje /AUDIO/