subota, 9. decembar 2023 / 25. džumade-l-ula 1445

SAFF

Žene iz vremena poslanstva: Umm Haram bint Milhan r.a. /AUDIO/

Facebook
Twitter
WhatsApp

Iscrpne biografije pedeset žena, ashabijki koje su živjele u Poslanikovom, sallallahu alejhi ve sellem, okruženju i u okruženju njegovih najbližih ashaba, koje su imale čast i priliku da izravno od Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, preuzmu i memorišu ajete Allahove Objave i prenesu Ummetu autentičnu sliku živoga islama, a koje ste do sada mogli čitati u printanom izdanju ove jedinstvene knjige, sada imate priliku slušati kao audio snimak.

Sadržaj knjige čita naš poznati glumac Mirza Mušija, čija boja glasa, emocije koje je unio u svoje čitanje i, rekli bismo, dramski način interpretacije, ovoj knjizi daju posebnu draž i značaj, i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kompletan sadržaj knjige biće objavljen u audio formatu na našem portalu Saff.ba. Pozivamo vas da zajedno sa nama uživate u ovoj vrijednoj knjizi, moleći Uzvišenog Allaha da je učini korisnom onima koji je budu slušali i da obilato nagradi sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ovom nadasve vrijednom i hairli projektu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

PREPORUKA